Снимки: БулфотоСлед като Цветанов напусна ГЕРБ създаде Евро-атлантическия център за сигурност. Този

...
Снимки: БулфотоСлед като Цветанов напусна ГЕРБ създаде Евро-атлантическия център за сигурност. Този
Коментари Харесай

Цветанов учреди Републиканци за България и заяви: България няма да се управлява от джипката

Снимки: Булфото

След като Цветанов напусна ГЕРБ създаде Евро-атлантическия център за сигурност. Този план прерасна в партия, която декларира присъединяване на идните парламентарни избори, написа Novini.bg. 

Принципите, които „ Републиканци за България " ще отстоява са: тъждество, разцвет, либерализъм и правов ред.

Сред главните цели на партия са - гарантиране на гражданските права на територията на Република България и Европейския съюз, обезпечаване на равни благоприятни условия за всички хора, повишение на качеството на живот и обезпечаването на опция за ускорено икономическо развиване на обособените райони.



Политическа партия „ Републиканци за България " ще реализира задачите си с всички демократични средства и способи, дават поръчка от партията. 

" Идеологът на този план не съм аз, а вие - хората в залата и жителите. Наблюдаваме неналичието на ясна посока, митинги и насъбрана с времето отрицателна сила. Ще затвърдим и продължим пътя на евро-атлантическите полезности на България ", заяви Цветан Цветанов. 



" Имаме потребност от план, който сплотява всички българи. Получих поддръжката на хората от дребните обитаеми места за единност ", безапелационен бе той. 

" Ще работим за дейно електронно гласоподаване. Електронното гласоподаване е разковничето за високата изборна интензивност и превъзмогване на страха ", добави Цветанов.



" Тук в залата има българи, завърнали се от чужбина, с цел да поддържат " Републиканци за България ", заяви водачът на партията.

" За първи път има политически план, в който още от началото учредителите застават с лицата си ", безапелационен бе Цветанов. Лидерът на партията благодари на всички присъединили се в плана и организацията му. 



Цветан Цветанов обяви, че ръководителят на " Републиканци за България " ще има единствено по два мандата, в случай че бъде избран отново. 

Политическият план и България няма да се ръководи от джипка, безотчетно и без бистрота. Не това чакат българите. Нека има правилни и отчетливи оферти за всички проблеми на страната, безапелационен бе водачът на " Републиканци за България "  

" Сегашният парламент е изчерпал лимита на търпимостта на обществото. Подкрепяме настояванията на демократичната общественост на страната и предварителни парламентарни избори ", коментира Цветан Цветанов. 

" Нека България да си върне силата на районен център. Нека да си върнем стабилността ", съобщи Цветанов и изрично сподели, че положителни връзки със Съединени американски щати би трябвало да има, само че той ще се бори за евро-атлантическите полезности. 

България има бъдеще и то е с " Републиканци за България ", завърши Цветан Цветанов.

Сред членовете на неговата партия са някогашният ръководител на парламентарната комисия по външните работи Джема Грозданова, журналистът Горан Благоев и  щангистът Благой Благоев. Преди седмица бе показан и инициативният комитет за учредяването, състоящ се от 89 души, написа Булфото.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР